VERS STAMPPOTJE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 188 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vers Stamppotje. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 19:27 Beiden lekker gegeten.
10 jun 2024 om 21:15 Dit was het allerbeste eten wat ik ooit bij thuisbezorgd heb besteld. Het was het wachten dubbel en dwars waard. Heerlijk warm, perfect verpakt, super vers. En een super vriendelijke bezorgster. Ik adviseer iedereen hier te bestellen!
9 jun 2024 om 20:00 Het eten was heerlijk! Een aanwinst en een echte aanrader
8 jun 2024 om 15:52 Het eten was verrukkelijk en het kwam ook nog best snel! Daarnaast was er ook een hele lieve vrouw die de bestelling afgaf! 10 punten!
7 jun 2024 om 22:19 Heerlijk eten en heel warm. Goed verpakt. We hadden 3 verschillende stamppotten. Voor herhaling vatbaar.
5 jun 2024 om 21:20 Eten was heel lekker. En ondanks afstand Hoek van Holland - Monster toch nog lekker warm. Hadden de mix grill en de zalm. Zeker voor herhaling vatbaar. Aardige jonge vrouw die kwam bezorgen.
3 jun 2024 om 18:24 Altijd snel, altijd dezelfde kwaliteit! Top dat je zelf de grootte van de maaltijd kunt kiezen. Ik beveel de gehaktbal en de stamppot andijvie aan!
2 jun 2024 om 19:50 Heerlijk eten. Goede porties. Vriendelijke verzorgster.
1 jun 2024 om 8:32 Ik nu voor de tweede keer besteld. Het eten is heerlijk
29 mei 2024 om 21:48 Heerlijk gegeten
26 mei 2024 om 21:50 Erg lekker ga zo door ...dit wordt vaker bestellen
26 mei 2024 om 19:52 Goede prijs en eten smaakt erg goed! Kip was mals en varkenshaas was ook erg lekker, zeker vaker bestellen hier!